• GRATIS verzending vanaf €25,-
 • Voor 16:00u besteld = morgen in huis
 • Unieke winkel in Panningen

4.7Out of 132 Reviews

€15 korting op Fjällraven! USE CODE: KANKEN15

Sem Smolenaers - 17 / Mar / 2020

A MESSAGE STRAIGHT FROM THE HEART

Omdat ik jullie ook in deze bizarre tijden toch wil blijven voorzien van een prachtige tas, heb ik iets leuks bedacht.

A MESSAGE STRAIGHT FROM THE HEART
Blog

Wat een bizarre tijden zijn het hè. Wie had dit gedacht dat we dit ooit zouden meemaken? Het leven in onzekerheid vind ik maar niks. Horeca en eetgelegenheden zijn inmiddels gesloten. Zijn wij, de winkeliers, de volgende stap? Als ik premier Rutte mag geloven gaat dat niet gebeuren, maar een ding heb ik wel goed in mijn oren geknoopt; Het wordt een hele zware tijd! Voor ons allemaal..

Zo lang ik als ondernemer mijn winkel mag openen, doe ik dat ook. Want we staan met z’n alle met onze rug tegen de muur. Je kunt je vast wel voorstel dat noodgedwongen de winkel moeten sluiten voor 3 weken, de nachtmerrie is van elke ondernemer. Zeker ook voor mij als startende ondernemer. Allerlei vragen gaan door mijn hoofd.

“Gaat mijn bedrijfje hier sterker uitkomen?” En “Heb ik misschien wel de afgelopen twee jaar voor niets gewerkt?” 

Terwijl ouderen en overige kwestbare groepen vrezen voor hun leven, vrees ik voor het bestaan van FashionStash. Ik zou er kapot van zijn als mijn FashionStash het Corona virus niet zou overleven. Dit is natuurlijk niet waar ik vanuit ga en met een positieve blik kijk ik vooruit, maar ook ik moet met deze mogelijke scenario’s rekening houden. Aankomend weekend zouden we ons 2- jarige bestaan uitgebreid vieren met jullie. Gezondheid staat natuurlijk ten alle tijden voorop en ik heb dan ook geen andere keus dan ons verjaardagsweekend te verschuiven naar een ander moment. Wanneer? Dat is nog allemaal koffiedik kijken. Logischerwijs houd ik jullie op de hoogte. To be continued…

De winactie die loopt in samenwerking met Eyebrowcareanna gaat wel gewoon door! Zaterdag wordt de winnares bekend gemaakt. Doe jij nog niet mee? Check dan hier onze instagrampagina.

 

FashionStash.nl

Gelukkig kan ik nu profiteren van onze webshop! Waar ik, samen met mijn meiden, de afgelopen jaren hard aan heb gewerkt. Hij is nu opeens een life changer! Fijn om te zien dat jullie allemaal de weg weten te vinden naar www.fashionstash.nl

Omdat ik jullie ook in deze bizarre tijden toch wil blijven voorzien van een prachtige tas, heb ik iets leuks bedacht.

 • 10% korting & gratis verzending op alle webshop orders
 • USE CODE: STAYSAFE
 • Same day delivery in de gemeente Peel & Maas
 • Alles daarbuiten: voor 16:00u besteld = morgen in huis 

Onze winkel in Panningen is vooralsnog gewoon geopend met de normale openingstijden. Hier hebben wij uiteraard ook extra maatregelen getroffen. Alles is grondig schoongemaakt (balie, pinapparaat, deurklinken), desinfectie gel staat op de toonbank en we houden wat meer afstand. Daarnaast sta ik als enige in de winkel tot 6 april. Dit doe ik om mijn meiden te beschermen en er tevens voor te zorgen dat er zo min mogelijk mensen in de winkel zijn. De winkel en webshop zijn gevuld met de allermooiste, nieuwe voorjaarscollecties. Te mooi om niet naar te kijken. 

 

Private shopping

Wil jij liever de winkel voor jezelf? Dat is mogelijk met onze private shopping service. In de avonduren en op zondag is het mogelijk om een afspraak in te plannen. Heb je hier interesse in? Stuur ons dan een berichtje via Social Media of naar 0657425233.

Laten we hopen dat we hier met z’n alle sterker uitkomen. Vergeet ons kleine ondernemers niet op te zoeken zodra alles weer wat rustiger is, want we zijn zo trots op ons Panningen. Ongeveer het enige dorp waar weinig tot geen leegstand is! Laten we dit vooral zo houden en daar hebben wij jullie heel hard voor nodig. 

 

THINK LOCAL, SHOP LOCAL & STAY SAFE

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

 • How to protect your precious bag
  07 / Jul / 2020

  Sem Smolenaers - 17 / Mar / 2020

  How to protect your precious bag

 • Lotte's daddy day list
  12 / Jun / 2020

  Sem Smolenaers - 17 / Mar / 2020

  Lotte's daddy day list

 • Eentje om het af te leren...
  28 / May / 2020

  Sem Smolenaers - 17 / Mar / 2020

  Eentje om het af te leren...

 • Bag to school
  25 / May / 2020

  Sem Smolenaers - 17 / Mar / 2020

  Bag to school

 • Mr. Rutte made me do it!
  12 / May / 2020

  Sem Smolenaers - 17 / Mar / 2020

  Mr. Rutte made me do it!

 • I got it for my mama   -`ღ´-
  06 / May / 2020

  Sem Smolenaers - 17 / Mar / 2020

  I got it for my mama -`ღ´-

 • Girls support girls!
  17 / Apr / 2020

  Sem Smolenaers - 17 / Mar / 2020

  Girls support girls!

 • LET'S START THE EGGHUNT!
  11 / Apr / 2020

  Sem Smolenaers - 17 / Mar / 2020

  LET'S START THE EGGHUNT!

 • Enjoy the little things..
  01 / Apr / 2020

  Sem Smolenaers - 17 / Mar / 2020

  Enjoy the little things..

 • A MESSAGE STRAIGHT FROM THE HEART
  17 / Mar / 2020

  Sem Smolenaers - 17 / Mar / 2020

  A MESSAGE STRAIGHT FROM THE HEART

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »