• GRATIS verzending vanaf €25,-
 • Voor 16:00u besteld = morgen in huis
 • Unieke winkel in Panningen

4.7Out of 132 Reviews

€15 korting op Fjällraven! USE CODE: KANKEN15

Maud Huidekoper - 30 / May / 2018

Call it destiny

Intro

Call it destiny
Blog

Hola amigos!

There she is; Maud Huidekoper. 18 jaar inclusief een flinke portie enthousiasme voor alles wat ik graag doe. Op dit moment woon ik doordeweeks in Amsterdam voor mijn stage bij het grootste influencer marketing bureau van de Benelux. Klinkt leuk, is het ook.

Totdat ik op een dag weer in een van mijn favoriete winkels in hartje Panningen terechtkwam, Chic en Choc, en op mijn schouder werd getikt door Sem:

"Jij bent Maud, toch?"

Nietsvermoedend antwoordde ik "uhm ja, hoezo?"

"Nou, zoals je misschien wel weet, ga ik op eigen benen staan met FashionStash, en daarvoor ben ik nog op zoek naar een leuk iemand die mij komt helpen. Lijkt dat je wat?"

Oké Maud... Don't be too obvious...

"Wow ja dat lijkt me SUPER leuk!!" "Maar uuuhm zal er over nadenken"

Mijn antwoord was al vrij duidelijk, maar je moet niet té enthousiast over komen, toch? 

Al snel bleek dat Sem en ik veel gemeen hebben. Allebei een kleine 'f*ck it' houding, beide veel en graag bezig met fashion en alles wat daarmee te maken heeft, en we weten er samen altijd een feestje van te maken. Ook belangrijk!!

Eerder las je al dat ik met veel passie en plezier de dingen doe die ik het liefst doe. In deze categorie heeft FashionStash inmiddels een mooi plekje bemachtigd.

Inmiddels zijn we al dik twee maanden verder en ben ik nu Sem's rechterhand in opleiding. The two of us zullen regelmatig een blogje schrijven om jullie mee te nemen in ons leuke, o zo interessante, leventje. Daarbij ga ik ook regelmatig mijn 'favourites' met jullie delen, voor degene die dat interessant vinden :p

Samen met Sem hoop ik heel Panningen en omstreken te voorzien van dé tas waar je eindeloos plezier van gaat hebben.

En als knallende afsluiter: mijn favourite van deze keer: de Burkely Hip Bag Zip! Met de kickoff van het festivalseizoen mogen ze natuurlijk niet ontbreken: de bumbags. Het mooie aan de nieuwe Festival Collection van Burkely is dat deze tasjes op 3 manieren te dragen zijn, waaronder dus ook als bumbag! Deze tasjes zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin, donkerblauw & khaki. Ze zijn gemaakt van echt suède en je hebt ze al voor een leuke prijs van €49,95!

Shoplink: https://www.fashionstash.nl/festival-hip-bag-zip-olijf-groen.html

Zie ik jou binnenkort in de winkel?

XXX Maud

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

 • How to protect your precious bag
  07 / Jul / 2020

  Maud Huidekoper - 30 / May / 2018

  How to protect your precious bag

 • Lotte's daddy day list
  12 / Jun / 2020

  Maud Huidekoper - 30 / May / 2018

  Lotte's daddy day list

 • Eentje om het af te leren...
  28 / May / 2020

  Maud Huidekoper - 30 / May / 2018

  Eentje om het af te leren...

 • Bag to school
  25 / May / 2020

  Maud Huidekoper - 30 / May / 2018

  Bag to school

 • Mr. Rutte made me do it!
  12 / May / 2020

  Maud Huidekoper - 30 / May / 2018

  Mr. Rutte made me do it!

 • I got it for my mama   -`ღ´-
  06 / May / 2020

  Maud Huidekoper - 30 / May / 2018

  I got it for my mama -`ღ´-

 • Girls support girls!
  17 / Apr / 2020

  Maud Huidekoper - 30 / May / 2018

  Girls support girls!

 • LET'S START THE EGGHUNT!
  11 / Apr / 2020

  Maud Huidekoper - 30 / May / 2018

  LET'S START THE EGGHUNT!

 • Enjoy the little things..
  01 / Apr / 2020

  Maud Huidekoper - 30 / May / 2018

  Enjoy the little things..

 • A MESSAGE STRAIGHT FROM THE HEART
  17 / Mar / 2020

  Maud Huidekoper - 30 / May / 2018

  A MESSAGE STRAIGHT FROM THE HEART

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »