FashionStash | Privacy Policy - FashionStash

FashionStash, gevestigd aan Markt 8 5981 AM Panningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.fashionstash.nl Markt 8 5981 AM Panningen +31773745633

Ons inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 59975725
Ons B.T.W.-nummer is NL203150855B01

Sem Smolenaers is de Functionaris Gegevensbescherming van FashionStash. Zij is te bereiken via [email protected]

FashionStash hanteert het volgende privacybeleid met betrekking tot het gebruik van deze webshop.

Persoonsgegevens die wij verwerken
FashionStash verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via [email protected], dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
FashionStash verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:


Geautomatiseerde besluitvorming
FashionStash neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van FashionStash) tussen zit. FashionStash gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: – Lightspeed – Google

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
De persoonsgevens worden maximaal 24 maanden bewaard.


Delen van persoonsgegevens met derden
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
FashionStash gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door FashionStash en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar [email protected] Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . FashionStash wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
FashionStash neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via [email protected]
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Locatiegegevens
- Gegevens over jouw activiteiten op onze website
- Internetbrowser en apparaat type
- Het afhandelen van jouw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij je af te leveren
- FashionStash analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
- FashionStash verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
FashionStash bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende van persoonsgegevens:

Persoonsgegevens > 24 maanden > uitvoeren en/of leveren van een bestelling. Personalia > 24 maanden > uitvoeren en/of leveren van een bestelling. Adres > 24 maanden > uitvoeren en/of leveren van een bestelling. IP adres > 24 maanden > uitvoeren en/of leveren van een bestelling. Internet gegevens > 24 maanden > uitvoeren en/of leveren van een bestelling.

FashionStash verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. FashionStash blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien en je hebt het recht om je persoonsgegevens te corrigeren. Hiervoor kun je contact met ons opnemen.

Algemeen 
FashionStash gebruikt gegevens van bezoekers voor het toesturen van aanbiedingen, zowel per e-mail als per post, zodra de bezoeker dat aangeeft. FashionStash stelt gegevens over bezoekers van zijn websites niet ter beschikking aan derden en bewaard alle gegevens strict vertrouwelijk en met de grootste zorgvuldigheid.

FashionStash registreert geen bijzondere persoonsgegevens, met betrekking tot bijvoorbeeld godsdienst, gezondheid, seksuele geaardheid, afkomst, politiek voorkeur en dergelijke.

Waar verderop wordt gesproken over technische kenmerken van een opvraging, klik, vertoning, zoekopdracht of dergelijke wordt er bedoeld: opgevraagde URL, tijdstip, ip-nummer, referer-url, user-agent-string, browsertype, schermresolutie, kleurdiepte, in sommige gevallen uw zoektermen bij een zoekmachine en dergelijke.

Wij gaan niet na wie welk ip-nummer op welk moment gebruikt wordt en wij herleiden deze gegevens absoluut niet tot jouw persoon.

Webbeacons en cookies 
Verderop wordt er gesproken over een webbeacon. Een webbeacon is een kleine onzichtbare afbeelding die wordt geïntegreerd in een webpagina om de opvraging van de pagina te registreren.

Ook wordt er gesproken over een cookie. Een cookie is een klein bestand met onpersoonlijke gegevens dat wordt gebruikt om verschillende opvragingen van uw browser met elkaar in verband te brengen. Een cookie kan bijvoorbeeld gebruikt worden om gebruikersinstellingen op te slaan, ingelogd te blijven of om advertenties af te stemmen op interesses en voorkeuren die blijken uit jouw klikgedrag.

De meeste webbrowsers accepteren cookies automatisch, maar je kunt cookies ook weigeren of selectief accepteren. Als je cookies uitschakelt is het mogelijk dat bepaalde functies van onze websites niet beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld geen bestellingen doen in de webwinkel zonder cookies te accepteren. Voor meer informatie over het aanpassen van de cookie-instellingen van jouw browser kun je surfen naar de websites van de fabrikanten van de volgende veel gebruikte browsers:

Webbezoek 
Wanneer je onze websites bezoekt dan worden de technische kenmerken van jouw opvragingen in zogenaamde logfiles op onze servers bijgehouden. De technische kenmerken worden met behulp van een webbeacon door ons verkregen. De verkregen gegevens worden gedurende onbepaalde tijd bewaard ten behoeve van statistische analyses.

Zoekopdrachten 
Wanneer je op onze website een zoekfunctie gebruikt dan kunnen jouw zoektermen gecombineerd met de technische kenmerken worden opgeslagen. De verkregen gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard ten behoeve van statistische analyses.

Webanalyse 
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website (met inbegrip van je IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.

Google zal jouw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Nieuwsbrieven 
Wanneer je jezelf aanmeldt voor onze nieuwsbrief dan word jouw e-mailadres door ons bewaard voor de looptijd van je abbonement. Je kunt je te allen tijde afmelden voor elk van onze nieuwsbrieven. Hiervoor staat in elke nieuwsbrief een duidelijke en voordehandliggende manier vermeld. Mocht je er via de betreffende manier niet in slagen om jouw abonnement te beëindigen dan kun je ons bij uitzondering schriftelijk op de hoogte stellen. Tijdens het bestellen en gebruik van contactformulieren wordt er gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Bestellen via de webwinkel 
Wanneer je een bestelling plaatst bij onze webwinkel slaan wij alle door jouw verstrekte informatie voor onbepaalde tijd op. Daarnaast kunnnen we aan de hand van je koopgedrag een profiel opstellen, dit profiel kunnen we gebruiken om periodiek aanbiedingen op maat te sturen. Dit kan gebeuren per e-mail en per post. Als je deze aanbiedingen niet wenst te ontvangen kun je contact opnemen met ons.

Uitzonderingen: misbruik, verplichtingen 
Wanneer er naar ons oordeel sprake is van misbruik of oneigenlijk gebruik van onze faciliteiten, dan kunnen wij bepaalde ip-nummers en/of e-mailadressen voor bepaalde en onbepaalde tijd de toegang tot onze websites ontzeggen. Bij vormen van misbruik waarbij derden worden geschaad, kunnen wij we de betreffende informatie aan deze derden verstrekken. Bij misbruik kunnen wij pogingen ondernemen om de gegevens tot uw persoon te herleiden.

FashionStash stelt gegevens ter beschikking wanneer dit door de autoriteiten word verplicht.

Tot slot 
FashionStash kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacybeleid. In dat geval, zullen wij contact met je opnemen alvorens jouw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om je op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om je de kans te bieden jouw deelname te weigeren.

Als je vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid of als je inzage wil in jouw persoonsgegevens of deze wil wijzigen, neem dan contact op met ons. Je kunt hiervoor het hierboven vermelde adres gebruiken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »