• GRATIS verzending vanaf €50,-
  • Voor 16:00u besteld - Dezelfde dag verzonden.
  • Online & offline bag boutique

9.6Out of 1132 Reviews

29 / Apr / 2023

Het perfecte festival tasje

Het perfecte festival tasje
Blog

Het festival seizoen is weer aangebroken en dat betekent dat jij je festival outfits weer uit de kast kunt trekken. Een van de belangrijkste accessoires die je niet mag vergeten is een perfect tasje. Niet alleen is een tasje praktisch voor het dragen van al je essentiële spullen zoals je telefoon, portemonnee, zonnebril en je sleutels maar ze kunnen ook dienen als een leuke accessoire om je festival outfit compleet te maken.

Er zijn tal van opties als het gaat over festival tasjes. Kies jij voor een festival tasje met een lekker fel kleurtje, ga je voor een printje? Of kies je voor een praktisch festival tasje? In deze blog laten we je een paar van onze favorieten festival tasjes zien!

 Bodybag Small Zwart/Goud | It Bags 
Met deze zwarte bodybag van It Bagszit je altijd goed. Dit tasje heeft een perfect formaat, niet te groot en niet te klein. Er past precies genoeg voor tijdens een festival bezoek. Het handige aan dit festival tasje is dat je deze crossbody kunt dragen. Hierdoor zit het tasje veilig en dicht bij je lijf, en heb je er geen last van tijdens het dansen. Is zwart niet helemaal je ding? Dan is deze bodybag ook beschikbaar in de kleur taupe en cognac.

 Helena Bag | Núnoo 
We kunnen wel zeggen dat de helena tasjes van Núnoo dé festival tasjes van dit seizoen zijn! En wij zijn er ook helemaal gek op. Dit compacte tasje is namelijk is namelijk echt een accessoire voor je outfit, en tovert iedere outfit om in een festival outfit. Het leuke aan deze festival tasjes is dat we ze in heel veel verschillende kleuren en printjes beschikbaar hebben. Zo kun je gaan voor de Helena New Zealand Beige w/Gold die gegarandeerd bij iedere outift matcht door de beige kleur. Of je gaat bijvoorbeeld voor de Helena Florence Blue Sky en kiest voor een toffe blauwe kleur. Net wat jij wilt!

 Dandy Bag | Núnoo 
Ben je helemaal fann van de Núnoo tasjes maar is het ‘helena’ model net iets te klein voor je? Dan is de Dandy bag van Núnoo het perfecte festival tasje voor jou! Ook deze hebben we in verschillende kleuren, printjes en materialen. Een van de nieuwste favorieten van ons is de Dandy Braided Suede Jeans /w. Gold.

 Schoudertasje | Inyati 
Schoudertasjes zijn natuurlijk ook niet weg te denken als je het hebt over festival tasjes. Een schoudertasje is perfect om mee te nemen naar een festival omdat ze vaak lekker compact zijn en je ze kort onder je schouder draagt. Zo heb je het tasje veilig onder je arm en zit die niet in de weg. De nieuwe collectie van inyati bevat een perfect festival tasje: de Fjella Schoudertas Limeade. Deze toffe lime kleur maakt iedere outfit compleet. Past de kleur lime niet helemaal bij je outfit? Dan is deze tas er ook nog in een lila kleur.

 Bisou Silver | It Bags 
De kleur zilver is een echte trendy kleur op dit moment. Op festivals zie je dit dan ook veel terug. Ben jij op zoek naar een zilver tasje om je outfit af te maken? Dan is de Bisouin de kleur zilver het perfecte festival tasje voor jou! Het fijne aan deze tas is dat het een ruim model is waar je al je essentials zeker in kwijt kunt. 

Kortom, festival tasjes zijn de perfecte accessoires om je festival ervaring compleet te maken. Van opvallende kleuren tot een praktische bodybag, er zijn talloze opties die bij jouw stijl en behoeften passen. Dus kies je favoriete tas en maak een onvergetelijke dag van je volgende festival.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Ontdek de kleurrijke voorjaarstrends in tassen!
    08 / Mar / 2024

    29 / Apr / 2023

    Ontdek de kleurrijke voorjaarstrends in tassen!

  • Rood & Panter, de trends van komend seizoen!
    04 / Feb / 2024

    29 / Apr / 2023

    Rood & Panter, de trends van komend seizoen!

  • Maak kennis met de praktische tassen van Bear Design
    12 / Jan / 2024

    29 / Apr / 2023

    Maak kennis met de praktische tassen van Bear Design

  • Het perfecte kerstcadeau!
    12 / Dec / 2023

    29 / Apr / 2023

    Het perfecte kerstcadeau!

  • Spotted: de nieuwste trend van het najaar!
    09 / Sep / 2023

    29 / Apr / 2023

    Spotted: de nieuwste trend van het najaar!

  • Onze favorieten laptoptassen
    26 / Aug / 2023

    29 / Apr / 2023

    Onze favorieten laptoptassen

  • De leukste uitgaanstasjes!
    28 / Jul / 2023

    29 / Apr / 2023

    De leukste uitgaanstasjes!

  • Ontdek de zonnebril die bij jou past!
    11 / Jul / 2023

    29 / Apr / 2023

    Ontdek de zonnebril die bij jou past!

  • Op vakantie zonder stress
    24 / Jun / 2023

    29 / Apr / 2023

    Op vakantie zonder stress

  • Het bruiloft seizoen komt eraan!
    16 / May / 2023

    29 / Apr / 2023

    Het bruiloft seizoen komt eraan!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »