• GRATIS verzending vanaf €50,-
  • Voor 16:00u besteld - Dezelfde dag verzonden.
  • Online & offline bag boutique

9.6Out of 1132 Reviews

KINGS DEAL! 20% KORTING OP DE GEHELE NUNOO COLLECTIE | CODE MAXIMA20

KINGS DEAL | 20% KORTING NUNOO | CODE MAXIMA20

Jikke Verlinden - 09 / Oct / 2019

Snuffelen bij FashionStash

Om te beginnen weet ik zeker dat jij meeleest omdat je ook zo benieuwd bent over hoe het is om een snuffelstage te lopen bij FashionStash, en of dit misschien wel iets voor jou is. Als dit klopt, dan lees jij maar eens heel gauw deze prikkelende blog door! Ik zal verdergaan met mezelf even voor te stellen. 

Snuffelen bij FashionStash
Blog

Hey jij daar, welkom! 

Jij bent op dit moment mijn allereerste blog aan het lezen! Even denken waarmee ik ga aftrappen.

Om te beginnen weet ik zeker dat jij meeleest omdat je ook zo benieuwd bent over hoe het is om een snuffelstage te lopen bij FashionStash, en of dit misschien wel iets voor jou is. Als dit klopt, dan lees jij maar eens heel gauw deze prikkelende blog door! Ik zal verdergaan met mezelf even voor te stellen. 

Ik ben dus Jikke Verlinden, 15 lentes jong.

Ik woon in hartje Panningen en ik volg nu het vierde leerjaar van vmbo theoretische leerweg op het Bouwens van der Boijecollege in Panningen. Hoewel ik graag bezig ben met mensen en het verkopen van de allermooiste tassen bij FashionStash, is een van mijn hobby’s ook om lekker op het terras te zitten met vriendinnen. Anyway… nu wel weer genoeg over mijzelf gepraat. Wat dacht jij van een stage bij FashionStash? Dit zijn natuurlijk de leukste stages die je kunt doen… 

Hoe ik FashionStash omschrijf? Ik heb geen betere woorden dan "een kind in de snoepwinkel". Jep, eigenlijk denk ik dat die zo wel klopt, een kind in de snoepwinkel is vaak net zo gelukkig als een vrouw in een tassenwinkel… 

Daarom de keuze om mijn stage hier te lopen, bovenal is het natuurlijk supergezellig om met Sem en Maud samen te mogen werken, en superleuk om de tassen of lederwaren helemaal te ROCKEN!

Hoewel er ook gezellig veel gekletst wordt leer je alles over de nieuwste en hipste trends op het gebied van tassen, lederwaren en anderen hotte accessoires om je vingers aan te branden. Ook leer je erg veel op het gebied van verkoop en te gekke orders inpakken. Ik hoor je al denken... Dat kan niet in twee weken, maar jawel, bij FashionStash leer je alles in twee weken op een superleuke, gezellige manier. En daarbij komt ook kijken dat jouw liefde voor tassen natuurlijk extra opbloeit. Ondanks dat het soms zo moeilijk is om een outfit te vinden die bij je past, vinden wij in de winkel wel altijd dé tas die het mooist bij jou staat en niet te vergeten ook nog heel erg sexy is… Daar bloeit je zelfvertrouwen ook nog eens van op.

Natuurlijk is mijn liefde voor tassen ook enorm opgebloeid, en heb ik een favorietje in de winkel bij Sem, dit is namelijk The Conningham Delilah Navy van Pauls Boutique.

Dit is toch wel omdat deze tas op erg veel manieren te dragen is, kort met het leuke gouden handvat dat eraan zit. Ook d.mv. het lange hengsel is deze tas leuk te dragen. Verder kun je het met een mega hoeveelheid kledingstukken combineren omdat het een blauwe met zwarte tas is wat natuurlijk fijne kleuren zijn om je outfit helemaal mee te rocken. Voor ieder gebruik is deze tas makkelijk, wanneer je gaat winkelen is deze tas makkelijk maar toch ook praktisch om te dragen.

Daarbij is het een extra showsteler als je hem het terras mee opneemt. Met de bliksemschicht als logo wat je op de voorzijde van de tas ziet maak je de tas helemaal gaaf! Dit maakt als logo echt de tas af, en geeft die tas toch net de finishing touch. Bovenal is het hengsel aan de bovenzijde ideaal en makkelijk vast te houden. En het ziet er erg leuk uit als je het zo draagt wat natuurlijk ook al een pluspunt is. Verder zit er bij deze tas ook een superfijne verstelbare lange hengel waardoor je de tas ook supermooi stylet wanneer je hem crossbody draagt.

En dan nu weer verder over de twee toppers van FashionStash; als je zin hebt in een vlotte babbel kun je altijd gezellig even binnen lopen om met deze twee dames te kletsen, want buiten hun geweldige advies op het gebied van tassen en lederwaren is het een feest om geholpen te worden door deze twee rocksterren. Wil je de tas even passen? Geen probleem! Je bent wel gevaarlijk bezig want dan weet je dat je verliefd raakt op die te gekke tas van dat ene merk waar je er misschien nog geen of misschien wel drie van thuis hebt staan. Toch doe je het en WAUW wat is die weer FanTAStisch! You said yes to the bag! Nu loop je met die te gekke tas waar je heel je stad of dorp van opziet kijken. Je loopt bij FashionStash eigenlijk altijd met een oogverblindend item de deur uit! Hoe leuk is dat? Je rockt zelfs de tasjes met eigen logo waar je jouw nieuwe tas of item in meekrijgt. Iedereen wil die ene tas waar je liefde onvoorwaardelijk voor is, en iedereen vindt hem bij FashionStash.

Zie ik jou binnenkort nog in de winkel voor die te gekke tas in combinatie met dat gezellige, sfeervolle praatje! Ik ga ervan uit van wel, dus tot snel!

SEE YOU SOON IN STORE!

Kusjes van je te gekke blogster, laterzzz girls!!

Jikke

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Ontdek de nieuwe mode in leren tassen!
    02 / Apr / 2024

    Jikke Verlinden - 09 / Oct / 2019

    Ontdek de nieuwe mode in leren tassen!

  • Ontdek de kleurrijke voorjaarstrends in tassen!
    08 / Mar / 2024

    Jikke Verlinden - 09 / Oct / 2019

    Ontdek de kleurrijke voorjaarstrends in tassen!

  • Rood & Panter, de trends van komend seizoen!
    04 / Feb / 2024

    Jikke Verlinden - 09 / Oct / 2019

    Rood & Panter, de trends van komend seizoen!

  • Maak kennis met de praktische tassen van Bear Design
    12 / Jan / 2024

    Jikke Verlinden - 09 / Oct / 2019

    Maak kennis met de praktische tassen van Bear Design

  • Het perfecte kerstcadeau!
    12 / Dec / 2023

    Jikke Verlinden - 09 / Oct / 2019

    Het perfecte kerstcadeau!

  • Spotted: de nieuwste trend van het najaar!
    09 / Sep / 2023

    Jikke Verlinden - 09 / Oct / 2019

    Spotted: de nieuwste trend van het najaar!

  • Onze favorieten laptoptassen
    26 / Aug / 2023

    Jikke Verlinden - 09 / Oct / 2019

    Onze favorieten laptoptassen

  • De leukste uitgaanstasjes!
    28 / Jul / 2023

    Jikke Verlinden - 09 / Oct / 2019

    De leukste uitgaanstasjes!

  • Ontdek de zonnebril die bij jou past!
    11 / Jul / 2023

    Jikke Verlinden - 09 / Oct / 2019

    Ontdek de zonnebril die bij jou past!

  • Op vakantie zonder stress
    24 / Jun / 2023

    Jikke Verlinden - 09 / Oct / 2019

    Op vakantie zonder stress

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »